Bel mij terug

Belastingen

Naast onze dienstverlening omtrent hypotheken, vezekeringen, bancaire zaken en pensioenen, geven wij u ook graag belastingadvies.
 
U kunt dan ook elk jaar weer bij ons terecht voor uw aangifte inkomstenbelasting.
Dit betreft een serviceproduct voor bestaande Koster & De Waart klanten.
 

Aangifte inkomstenbelasting

Als u een uitnodiging tot het doen van aangifte ontvangt van de Belastingdienst, dan moet u aangifte doen van uw inkomsten en vermogen. Iedereen die in Nederland woont is verplicht belasting te betalen over zijn inkomsten.

Krijgt u geen aangiftebrief van de Belastingdienst, dan kunt u er zelf voor kiezen om aangifte te doen. Vooral voor ouderen, chronisch zieken of jongeren met een bijbaantje kan dit interessant zijn. Er zijn overigens plannen voor een wetswijziging zodat berichten van de Belastingdienst online worden verstuurd en u uw berichten en beschikkingen ophaalt via een digitale postbus.

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u de mogelijkheid om de aangifte via ons kantoor te laten lopen. De wet- en regelgeving van de overheid op dit gebied is de laatste jaren constant in beweging. 

Wij kunnen deze dienst aanbieden tegen het volgende tarief:

- Aangifte Inkomstenbelasting (indien u alleen aangifte doet):  € 79,-

- Aangifte Inkomstenbelasting (indien u samen aangifte doet): € 109,-

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van deze dienstverlening? Neem dan contact op met Rick van Veen of stuur een mail naar inkomstenbelasting@kosterendewaart.nl.

Wij zullen hierna zo spoedig mogelijk reageren om u van dienst te kunnen zijn.

Rick van Veen

Boekhouder
Belastingen Particulieren

06-34721207

E-mail

Sanne Ouwehand

Ondersteuner boekhouder

020-4499099

E-mail