Bel mij terug

Over ons

  Koster & De Waart is een onafhankelijk financieel adviesbureau, voor zowel particulieren als bedrijven. Een financieel advies hangt af van uw financiële mogelijkheden, uw behoeften, uw wensen voor de toekomst en de risico's die voor u van belang zijn. Daarom kunt u bij ons rekenen op persoonlijke aandacht.
 
Zowel particulieren als ondernemers, kunnen wij op alle financiële vlakken van dienst zijn. Wij kunnen u adviseren over hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen en employee benefits. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met makelaars. Wij zijn gevestigd in de winkelstraat van Zwanenburg.

Koster & De Waart biedt haar diensten aan in hoedanigheid als ongebonden bemiddelaar. Zo hebben wij een breed scala aan hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Wij baseren ons advies op een analyse van een toereikend aantal vergelijkbare producten. Zo zijn wij in staat een financieel product aan te bevelen dat volledig aan uw behoeften voldoet.
 
Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Kiest u voor een Erkend Hypotheekadviseur, dan kiest u voor deskundigheid. Onze adviseurs zijn namelijk in het bezit van alle vereiste diploma’s, hebben ruime praktijkervaring en volgen elk jaar bijscholing zodat u verzekerd bent van een deskundig en integer hypotheekadvies.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs? Of wilt u nader met ons kennismaken? Neemt u dan contact met ons op.