Bel mij terug

RegioBank

Vanaf 4 april 2013 is Koster & De Waart ook een Zelfstandig adviseur RegioBank. Door deze stap heeft u de mogelijkheid om uw gehele financiële huishouding onder te brengen bij Koster & De Waart. Zo kunnen wij u voorzien van een nog completer advies.

RegioBank hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Bij veel banken wordt de klant vaak als een nummer gezien. De tijd waarin de bankier nog een bekend en vertrouwd gezicht was voor de klant ligt ver achter ons. RegioBank wil deze ontwikkeling doorbreken en biedt u naast een persoonlijk contact ook alle moderne functionaliteiten die in de huidige tijd passen.

De persoonlijke benadering die u bij uw hypotheek, verzekeringen en/of belastingaangifte van ons gewend bent, zult u nu ook ervaren bij al uw bancaire zaken. Al uw financiële zaken worden begeleid door uw eigen persoonlijk adviseur.

RegioBank hanteert een stabiel rentebeleid en profileert zich hierdoor al jaren in de top van de markt met haar rentepercentages. Wij zouden u dan ook graag willen uitnodigen om vrijblijvend op gesprek te komen om de nieuwe mogelijkheden en de financiële voordelen aan u toe te lichten.

Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-4499099.

Voor meer informatie over het brede scala aan RegioBank producten klik hier

Marije Daalman

Ondersteuner hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail

Naomi Stoop

Ondersteuner Hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail

Rebecca Liedermooij

Ondersteuner hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail