Bel mij terug

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering (ook wel woonlastenbeschermer of woonlastenAlle kosten die het wonen met zich meebrengt, inclusief stookkosten, de kosten voor nutsvoorzieningen , eventuele servicekosten, reserveringen voor onderhoud, onroerende zaakbelasting en verzekeringen AOVArbeidsongeschiktheidsverzekering genoemd) is een verzekering die tot uitkering komt als de verzekerde werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Werkloosheid of arbeidsongeschiktheid heeft vaak grote financiële gevolgen. Vaak daalt het inkomen sterk waardoor het lastig kan zijn om rond te komen. Zoals de naam van de verzekering al aangeeft, kan de verzekerde de uitkering van een woonlastenverzekering gebruiken om de woonlastenAlle kosten die het wonen met zich meebrengt, inclusief stookkosten, de kosten voor nutsvoorzieningen , eventuele servicekosten, reserveringen voor onderhoud, onroerende zaakbelasting en verzekeringen (deels) te betalen.

Een woonlastenverzekering wordt meestal afgesloten bij de aankoop van een huis. Wij brengen de risico's van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor u in kaart. Veel mensen denken dat die risico's wel meevallen en verwachten dat de overheid en/of de werkgever wel zullen zorgen voor een goed vangnet, maar dat valt in de praktijk vaak enorm tegen. Een woonlastenverzekering is in veel situaties daarom zeker te overwegen.
 
Kies de juiste woonlastenverzekering
Zoals hierboven aangegeven, is een woonlastenverzekering in veel situaties te overwegen. Het is echter zeer belangrijk om een goede analyse te (laten) maken voordat u een woonlastenverzekering afsluit. De praktijk leert namelijk dat er grote verschillen bestaan tussen de aangeboden verzekeringen en dat lang niet in alle situaties een uitkering zal volgen! Vaak is sprake van beperkende voorwaarden en "kleine lettertjes".

Dennis den Blanken

Erkend Hypotheekadviseur
Verzekeringsadviseur Particulier
Verzekeringsadviseur Zakelijk

06-43255664

E-mail

Wendy de Goede

Verzekeringsadviseur Particulier

020-4499099

E-mail