Bel mij terug

Hypotheken

De keuze voor de aankoop van een woning die bij u past is zeer persoonlijk. U woont misschien het liefst in een oud pand in het drukke stadscentrum, een ander geeft de voorkeur aan een vrijstaande woonboerderij. Deze verschillende voorkeuren zijn mede bepalend voor de aankoop van uw woning.

De keuze van de hypotheek die nodig is om uw nieuwe woning te financieren is net zo persoonlijk. Het is daarom belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. De keuze voor de ene of de andere hypotheek kan uiteindelijk een aanzienlijk verschil maken.

Welke hypotheekvorm het best bij u past is afhankelijk van meerdere factoren. Uw inkomen, vermogen, leeftijd, gezinssamenstelling en toekomstplannen zijn bijvoorbeeld belangrijke zaken bij de te maken keuzes voor uw hypotheek. Daarnaast zijn uw individuele wensen van belang. Wilt u bijvoorbeeld volledige zekerheid over de aflossing, of neemt u liever wat risico in ruil voor een lagere maandlast?

Koster & De Waart heeft een divers aanbod van hypotheken, zodat we altijd in staat zijn in te spelen op uw persoonlijke situatie. Tevens kunnen we de laagste rentepercentages aanbieden.

Verschillende hypotheekvormen die stuk voor stuk afgestemd kunnen worden op uw persoonlijke omstandigheden, met ruimte voor aanpassingen in de toekomst.
Omdat het hier gaat om maatwerk, nemen wij ruim de tijd om een goed inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie. Nadat we samen met u alle benodigde keuzes gemaakt hebben, begeleiden we u tijdens het hele traject. Maar ook na dit traject zijn wij u altijd van dienst.

 

Rob Koster

Erkend Hypothecair Planner
Erkend Hypotheek Adviseur

06-51060423

E-mail

Dennis den Blanken

Erkend Hypotheekadviseur
Verzekeringsadviseur Particulier
Verzekeringsadviseur Zakelijk

06-43255664

E-mail

Tjeerd Prins

Erkend Hypothecair Planner
Erkend Hypotheek Adviseur

06-48385384

E-mail

Marije Daalman

Ondersteuner hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail

Naomi Stoop

Ondersteuner Hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail

Rebecca Liedermooij

Ondersteuner hypotheken
Zelfstandig RegioBank Adviseur

020-4499099

E-mail