Bel mij terug

Verzekeringen

Er komt een moment dat u het overzicht over al die verzekeringen kwijt raakt. Wat is nu wel en niet verzekerd? Hoe zit het met de dekking van uw inboedel- en opstalverzekering? Een huishouden verandert, dus de verzekering die al een tijd geleden heeft afgesloten moet wel mee veranderen. En vraagt u zich ook wel eens af hoe het ook alweer zat met die autoverzekering?
Zonde van uw tijd en onnodig. Bij Koster en De Waart denken wij met u mee. Wij zien het als onze taak om uw verzekeringspakket optimaal op uw situatie af te stemmen.
Niet alleen de kosten zijn belangrijk, maar ook de service die u krijgt. Het is plezierig te weten dat wij u graag van dienst zijn bij bijvoorbeeld het adviseren en het afhandelen van een schade.
Ook de verzekeringsmaatschappij speelt een belangrijke rol bij een adequate afhandeling. Daarom helpen wij u graag bij het selecteren van een maatschappij die u niet alleen voorziet van een op elkaar afgestemd pakket tegen een concurrerende prijs, maar ook een maatschappij die met een professionele organisatie voor u klaar staat in geval van schade.

Of het gaat om uw woonhuis of uw bedrijfspand, uw auto of uw zorgverzekering, Koster en De Waart is u graag van dienst als het gaat om selecteren en afsluiten van een passende verzekering.

Richard Bakker

Verzekeringsadviseur Zakelijk
020-4499099

E-mail

Wendy de Goede

Verzekeringsadviseur Particulier

020-4499099

E-mail