Bel mij terug

Welke verzekeringen heeft u nodig?

Nederlanders houden van nature niet van risico's nemen. Het gevolg: Nederlanders sluiten massaal verzekeringen af. De vraag is echter of deze verzekeringen ook echt nodig zijn.

De meeste verzekeringen zijn maatschappelijk gezien verantwoord, maar in Nederland slaan wij een beetje door als het gaat om verzekeren van kleine risicogevallen. De kosten van een calamiteit zijn vaak lager dan de premies die men betaalt om het risico te dekken. Wij adviseren u daarom alleen de risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen.

Dit klinkt eenvoudig maar blijkt voor veel mensen lastig om in praktijk te brengen. Het ligt in de aard van de mens zich te verzekeren tegen allerlei risico's. Jagers verzekerden zich bijvoorbeeld van een dak boven het hoofd door voor de rest van de groep het eten te verzorgen. Mensen zijn van oudsher bang om te verliezen. Deze angst zorgt ervoor dat we soms keuzes maken, die niet op rationele gronden zijn gebaseerd en soms dus ook minder verstandig zijn.

Maar wat dan wel verzekeren?
Wat u moet verzekeren hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken, zodat wij samen met u de risico's kunnen inventariseren.
Aan de hand hiervan kunnen wij offertes voor u aanvragen.

Richard Bakker

Verzekeringsadviseur Zakelijk
020-4499099

E-mail

Wendy de Goede

Verzekeringsadviseur Particulier

020-4499099

E-mail