Bel mij terug

Geld

Als er in uw bedrijf veel contant geld in omloop is, is een winkelgeldverzekering geen overbodige luxe. Het geld kan verloren gaan door brandDoor verbranding veroorzaakt en met vlammen gepaardgaand vuur buiten een haard, dat in staat is zich uit eigen kracht voort te planten (dus niet schroeien, zengen, smelten, broeien, verkolen, doorbranden, inductie, kortsluiting en oververhitting). of bij een inbraak worden meegenomen. Ook gewelddadige berovingen of afpersing vormen een specifiek risico. De winkelgeldverzekering vergoedt de schade die ontdekt wordt binnen een jaar nadat deze ontstaan is. U krijgt ook een vergoeding als het geld uit de kluis in uw huis is geroofd of uit de nachtkluis van de bank. Ten slotte zijn er dekkingen voor het accepteren van vals geld en voor fraude door een medewerker die gemachtigd is geldhandelingen te verrichten. Wilt u alle fraudeschade door werknemers gedekt zien? Dan biedt de fraudeverzekering uitkomst.

Verzekeraars stellen wel preventie-eisen als u de verzekering wilt afsluiten. Vaak gaat het om het aanbrengen van inbraakwerende kluisjes waarin u het geld moet opbergen. Naarmate het risico groter is, zijn de preventievoorwaarden strenger.

De premie is afhankelijk van het verzekerd bedrag en het soort risico. Voor horecaondernemingen en bedrijven die buiten de normale winkeltijden open zijn, geldt een toeslag.

Dennis den Blanken

Erkend Hypotheekadviseur
Verzekeringsadviseur Particulier
Verzekeringsadviseur Zakelijk

06-43255664

E-mail

Richard Bakker

Verzekeringsadviseur Zakelijk
020-4499099

E-mail